Ga naar de inhoud

+12/+14 vereniging – De Wegwijzer

Ha, wat leuk dat je dit leest.

Wie - 256x256

Voor wie?

Juist jij als jongere zoeken wij. Jongens en meiden in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar (1e t/m 4e klas VO) zijn van harte welkom bij ons.

 

Tijd - 256x256

Waar en Wanneer?

Elke 2 weken op zaterdagavond van september t/m mei mag je komen naar de zaal van onze kerk.

Wat - 256x256

Wat doen we daar?

Wat een moeilijke vraag. We doen zoveel! Maar ja, wat heb jij aan zo’n antwoord. Ik zal je een paar dingen vertellen. De avonden staan in het teken van nadenken, ontmoeting, gezelligheid, samenwerken, veiligheid en ontspanning.

Idee - 256x256

Nadenken?

Ja, met andere jongeren van jouw leeftijd denken we na. Waarover dan? Ik zal wat voorbeelden geven. Wat zegt God over vloeken? Wie was Amos? Begraven of cremeren? De kerkdienst. Wie is mijn naaste? Ik zou nog veel meer kunnen noemen. Een ding is duidelijk: als we nadenken staan God en Zijn Woord centraal. Kom je meedenken?

Hart - 256x256

Ontmoeting?

Er is volop tijd om met anderen van je eigen leeftijd te praten, te lachen, te huilen, te zingen, te bidden, iets lekkers eten en ook een spel te spelen. Kom je meedoen? Hoe meer jongeren er mee doen hoe gezelliger het wordt.

Samenwerken - 256x256

We proberen vaak in groepen samen te werken. We denken dan vaak na,welke boodschap de Bijbel voor ons heeft. Maar ook werken we vaak samen in groepen als we lekkere dingen klaar maken of als we levend ganzenbord spelen.

Schild - 256x256

We proberen altijd de sfeer zo te krijgen dat iedereen zich veilig voelt. Je mag zeggen wat je denkt met eerbied voor God en respect voor elkaar. Niets is gek en we lachen elkaar niet uit.

Ontspanning- 256x256

Tijd voor ontspanning is er zeker. Wat is het heerlijk om met elkaar ergens om te lachen. Wat is het heerlijk om een wedstrijd te spelen. Wat denk je van een avondje sporthal? Soms gaan we ook nog een dag weg met elkaar. Echt, er is veel te doen en geen avond is hetzelfde.

Kom je ook (weer)? Wij zijn er klaar voor en hebben er zin in. Tot gauw!
Arjan, Carine, Erik, Jan, Gerdine, Jan Jaap, Laura, Saskia, Suzanne en Vincent

 

s2Member®